Leiebil Dubrovnik

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kroatia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dubrovnik

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dubrovnik

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dubrovnik fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dubrovnik gjennom oss.

Dubrovnik guide

Bilutleie Dubrovnik
Leiebil Dubrovnik

Havnebyen Dubrovnik ligger sør i Kroatia i Dalmatia-regionen – ved Adriaterhavet – og har omlag 50.000 innbyggere (2010). Byen er et viktig kultursentrum og et populært turiststed i sommerhalvåret.

Dubrovnik er berømt for sin vakre arkitektur med flotte bygninger og parker, sitt behagelige klima og sine innbydende badestrender.

Fra havnen i Dubrovnik er det fergeforbindelse til bl.a. Ancona og Bari i Italia.

Gamlebyen i Dubrovnik står på UNESCOs verdensarvliste, og er omgitt av en 2 km lang og 25 meter høy bymur, som ble oppført mellom 800-tallet og 1600-tallet. Bymuren har hele 15 tårn og det største tårnet – Minceta – er Dubrovniks symbol. Innenfor bymurene er det bilfritt, og her ligger også den 300 meter lange marmorbelagte hovedgaten i gamlebyen «Placa» eller «Stradun». Ellers finnes maleriske, bratte og krokete gater her.

Gamlebyens mest kjente severdigheter er bl.a. Dubrovnik-katedralen fra 1671 i barokkstil, rektorpalasset «Knezev dvor» fra 1464, Sponzapalasset fra 1522 samt to klostre fra 1300-tallet.

Utenfor bymuren ligger festningen Lovrijenac, som også er verdt et besøk. Den moderne bydelen i Dubrovnik ligger på halvøya Lapad.

Byens internasjonale flyplass – Dubrovnik Airport – ligger 22 km sør for sentrum.