Leiebil Dubrovnik Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dubrovnik Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dubrovnik Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dubrovnik Lufthavn gjennom oss.

Dubrovnik Lufthavn guide

Bilutleie Dubrovnik Lufthavn
Leiebil Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik Airport (DBV) er en internasjonal flyplass som ligger sør i Kroatia, omlag 22 km sør for Dubrovnik sentrum. Flyplassen ligger i nærheten av forstaden Cilipi, og heter på kroatisk «Zracna Luka Dubrovnik».

Dubrovnik Lufthavn betjener 1,2 millioner passasjerer årlig (2010), og er dermed Kroatias 3. mest travle flyplass. Lufthavnen er under utbygging, og vil i 2012 ha kapasitet til å betjene 3,5 mill. passasjerer i året.

En rekke flyselskaper har både faste og sesongmessige flyruter til inn- og utland fra Dubrovnik Lufthavn – bl.a. British Airways, EasyJet, Lufthansa, Norwegian og SAS. Populære internasjonale destinasjoner er bl.a. London, København, Oslo, Stockholm og Wien.

Dubrovnik Lufthavn ble åpnet i 1961, og har 1 terminalbygning. Fasiliteter som finnes for reisende er bl.a. restauranter, snackbarer, butikker, informasjonsdisk, bank, postkontor, minibank og valutavekslings-skranke.
Et stort 4-stjerners hotell svil i tillegg stå klart ved flyplassen i 2012.

Dersom man ønsker å leie bil i Dubrovnik, har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer ved ankomsthallen på flyplassen. Her finner man bl.a. de store internasjonale aktørene som Avis, Hertz, Sixt, Europcar og Easycar.

Ønsker man en annen transportmetode inn til Dubrovnik sentrum fra flyplassen, kan man benytte buss eller taxi.