Leiebil Dresden

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dresden

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dresden

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dresden fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dresden gjennom oss.

Dresden guide

Bilutleie Dresden
Leiebil Dresden

Dresden ligger øst i Tyskland, og er hovedstad i delstaten Sachsen. Byen ligger på begge sider av elven Elben, kun 40 km fra grensen til nabolandet Tsjekkia.

Dresden har 530.000 innbyggere (2011), og er et viktig kulturelt, politisk og økonomisk senter for regionen. Byen er også et viktig vei- og jernbaneknutepunkt samt et sentrum for vitenskap og forskning. I Dresden finnes et teknisk universitet samt flere andre vitenskapelige institusjoner.

Dresden er kjent for å være en kunst,- teater og musikkby, og har en rekke populære turistattraksjoner.

Barokkslottet «Zwinger» fra 1720 er en av byens severdigheter. Dette er et av Tysklands mest originale og betydningsfulle barokkanlegg. Slottet ble skadet under 2. verdenskrig, men senere restaurert. Her finnes paviljonger og et vakkert fonteneanlegg, og innendørs kan man besøke kunstmuseet «Gemäldegalerie Alte Meister» – med sin betydningsfulle samling. Verk av bl.a. Raphael, Rubens, Rembrandt og van Dyck er utstilt her.

Andre attraksjoner i Dresden er bl.a. katedralen «Katholische Hofkirche» fra 1700-tallet, Semper operaen fra 1878, Freuenkirche – kirke fra 1700-tallet samt Parkanlegget «Grosser Garten» – med botanisk- og zoologisk hage, miniatyrtog og en vakker innsjø.

Dresden har ellers et bymuseum, et militærhistorisk museum samt et bokmuseum.

Flyplassen Dresden Airport ligger 10 km nord for sentrum.