Leiebil Dalaman Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dalaman Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dalaman Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dalaman Lufthavn gjennom oss.

Dalaman Lufthavn guide

Bilutleie Dalaman Lufthavn
Leiebil Dalaman Lufthavn

Dalaman Airport (DLM) er en internasjonal flyplass som ligger i Tyrkia – omlag 7 km sør for Dalaman sentrum.
Dette er en av 3 flyplasser som betjener den sørvestre delen av landet (sammen med Antalya Airport og Milas – Bodrum Airport).

Dalaman Lufthavn er den 6. travleste flyplassen i Tyrkia, og betjener 3,7 millioner passasjerer i året (2011).

Et stort antall flyselskaper har direkteruter fra Dalaman Lufthavn til over 120 destinasjoner i inn- og utland. Det er stor chartertrafikk her i sommerhalvåret.

Det finnes en rekke fasiliteter på flyplassen – deriblant butikker (også tax-free-butikker), restauranter, caféer, førstehjelpsstasjon, informasjons-skranke, bønnerom, stellerom for barn, postkontor, apotek, banker, minibanker samt trådløs internett-tilgang.

For å komme seg inn fra flyplassen til Dalaman sentrum, må man benytte taxi. Det går kun shuttlebuss fra Dalaman Lufthavn til byene Marmaris og Fethiye.

Dersom man ønsker å leie bil i Dalaman, har de internasjonale bilutleiefirmaene Avis, Budget og Europcar sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen.