Leiebil Antalya Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Antalya Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Antalya Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Antalya Lufthavn gjennom oss.

Antalya Lufthavn guide

Bilutleie Antalya Lufthavn

Leiebil Antalya Lufthavn

Antalya Lufthavn (AYT) ligger 13 km nordøst for Antalya. Det finnes shuttlebuss mellom flyplassen og Antalya, og det går vanlig buss hver halvtime. Det går også busser til andre steder i landet fra flyplassen. På flyplassen er det gode muligheter for å leie bil fra bilutleiefirmaene Budget, National, Alamo, Flo, Hertz, Budget, Filo, Ay Tu og Travelium som er representert her.

Antalya er først og fremst en viktig charterdestinasjon for Europa, og den betjenes av et stort antall charter- og lavprisflyselskaper som for eksempel Thomas Cook og Air Berlin. Det selskapet som betjener flest destinasjoner er Sky Airlines som er basert i Antalya.  I 2012 besøkte 24 993 667 passasjerer flyplassen, det har vært en stor økning i passasjertallet i de siste årene. I 2010 åpnet en ny terminal for innenriksflyvninger.

Det finnes flere barer, kafeer og restauranter på flyplassen. Utvalget av butikker inkludert tax fre er godt, og Antalya Lufthavn har også babyrom, lekeplass, VIP-lounge, legesenter, minibank og postkontor. IC Hotel Airport ligger 800 fra terminalen og har konferanselokaler.

Meny