Leiebil Antalya Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Antalya Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Antalya Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Antalya Lufthavn gjennom oss.

Antalya Lufthavn guide

Bilutleie Antalya Lufthavn
Leiebil Antalya Lufthavn

Antalya Lufthavn (AYT) ligger 13 km nordøst for Antalya. Det finnes shuttlebuss mellom flyplassen og Antalya, og det går vanlig buss hver halvtime. Det går også busser til andre steder i landet fra flyplassen. På flyplassen er det gode muligheter for å leie bil fra bilutleiefirmaene Budget, National, Alamo, Flo, Hertz, Budget, Filo, Ay Tu og Travelium som er representert her.

Antalya er først og fremst en viktig charterdestinasjon for Europa, og den betjenes av et stort antall charter- og lavprisflyselskaper som for eksempel Thomas Cook og Air Berlin. Det selskapet som betjener flest destinasjoner er Sky Airlines som er basert i Antalya.  I 2012 besøkte 24 993 667 passasjerer flyplassen, det har vært en stor økning i passasjertallet i de siste årene. I 2010 åpnet en ny terminal for innenriksflyvninger.

Det finnes flere barer, kafeer og restauranter på flyplassen. Utvalget av butikker inkludert tax fre er godt, og Antalya Lufthavn har også babyrom, lekeplass, VIP-lounge, legesenter, minibank og postkontor. IC Hotel Airport ligger 800 fra terminalen og har konferanselokaler.