Leiebil Antalya

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyrkia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Antalya

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Antalya

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Antalya fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Antalya gjennom oss.

Antalya guide

Bilutleie Antalya
Leiebil Antalya

Antalya ligger på sørvestkysten i Tyrkia ved Middelhavet, og er landets 5. største by – med omlag 1,1 millioner innbyggere (2011). Antalya kalles ofte «Den tyrkiske rivieraens hovedstad» – og i sommerhalvåret strømmer turister hit på sol,- strand- og badeferie.

Byen ligger på en bratt klippe omgitt av skog, fjell og hav.

En stor turistattraksjon i Antalya er gamlebyen «Kaleici» – som ligger på en høyde overfor småbåthavnen. Gamlebyen er omgitt av festningsmurer fra romersk, bysantinsk og osmansk tid. Innenfor murene kan man rusle i trange gater, handle i små butikker, se på folkelivet fra en hyggelig utecafé eller besøke byens landemerke «Yilvi Minaret» – fra 1200-tallet. Også byporten fra 200-tallet er en stor turistattraksjon her.

Hidirlik-tårnet fra 200-tallet e. Kr. anbefales også et besøk, som ligger i den store parken «Karaalioglu Park».

Antalya har ellers flere arkeologiske severdigheter, et etnografisk museum samt utfluktsmuligheter til de nærliggende byene Termessos, Perge og Aspendos.

Byen har mange innbydende sandstrender – der de fleste av dem er kvalitetsstemplet med «blått flagg». «Konyaalti-stranden» er en av dem, og her finnes dessuten fantastiske klippeformasjoner. Her bader man fra klipper eller badeterrasser.

Antalya kan også tilby turister gode shoppingmuligheter samt et pulserende natteliv med barer, puber og nattklubber.

Byens flyplass – Antalya Airport –  ligger 15 km nordøst for sentrum.