Leiebil Chalkidiki

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hellas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Chalkidiki

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Chalkidiki

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Chalkidiki fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Chalkidiki gjennom oss.

Chalkidiki guide

Bilutleie Chalkidiki
Leiebil Chalkidiki

Khalkidiki (som også går under navnene Chalkidiki og/eller Halkidiki) er både en region og en halvøy i Nord-Hellas, nærmere bestemt i den sørøstlige del av Sentral-Makedonia. Khalkidiki har kystlinje mot nordvestlige deler av Egeerhavet. Regionen har omlag 105.000 innbyggere – hvorav 11.000 bor i hovedbyen Polygyros – som ligger sentralt i prefekturet.

Regionen er kjent for byen Stagira, som ligger på østkysten, og var fødebyen til oldtidsfilosofen Aristoteles.

Khalkidiki er også kjent for å være et populært turistmål i sommersesongen, spesielt sør i regionen. Her ligger de 3 halvøyene Kassandra, Sithoniá og Agion Oros (med fjellet Athos som måler 2033 m.o.h.). Agion Oros er en «munkerepublikk» (egen stat), som er underlagt en munkeorden og beskyttet av Hellas.

Kassandrahalvøya er kanskje den aller mest populære for turister. Her finnes mange populære bade- og feriebyer med turisthoteller og innbydende sandstrender.

Alt i alt har Khalkidiki noe for enhver smak – enten man søker unik natur, idylliske bukter, kilometerlange sandstrender, krystallklart badevann, vakre små øyer eller pittoreske landsbyer.

Nærmeste flyplass er Thessaloniki Makedonia Airport, som ligger 61 km nordvest for hovedbyen Polygyros.