Leiebil Buffalo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Buffalo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Buffalo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Buffalo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Buffalo gjennom oss.

Buffalo guide

Bilutleie Buffalo

Leiebil Buffalo

Buffalo ligger nordøst i USA, og er den nest største byen i delstaten New York. Buffalo har 261.000 innbyggere (2011), mens metropolområdet har et innbyggertall på 1,2 millioner.

Buffalo ligger ved innsjøen Lake Erie, og tilhører fylket Erie County. Buffalo er en moderne havne-, handels- og industriby samt et viktig samferdselsknutepunkt.
Byen har også universitet – med om lag 30.000 studenter.

Buffalo har mer enn 50 private og offentlige kunstgallerier – der det mest berømte er «Albert Knox Art Gallery». Stedet har en samling av samtidskunst i verdensklasse, og her kan man også se verk av Picasso, Matisse og Miró.

En populær severdighet i Buffalo er det 115 meter høye rådhuset i Art Deco-stil fra 1932. Rådhuset er åpnet for publikum, og i 25. etg. ligger oberservasjonsdekket «Buffalo City Hall Observation Deck». Herfra har besøkende en spektakulær utsikt over byen.

Andre turistattraksjoner i Buffalo er bl.a. St. Joseph-katedralen fra 1862, Church of Holy Trinity fra 1928, Buffalo Museum of Science – med utstillinger innen antropologi, botanikk og zoologi samt dyreparken Buffalo Zoo – der man bl.a. kan se løver, tigre og bjørner.

Byen har ellers en botanisk hage, en japansk hage, marinemuseum med utstilling av krigsskip, luftfarts-museum og akvarium.

om lag 36 km nordvest for Buffalo ligger Niagara Falls – et av naturens flotteste underverker. Her kan man oppleve de imponerende fossefallene – og «Horseshoe Falls» (som ligger i Ontario, Canada) er den største av dem alle. Dette fossefallet er hele 792 meter bredt og 52 meter høyt.

Buffalo Niagara International Airport ligger 16 km nordøst for sentrum.

Meny