Leiebil Breda

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Breda

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Breda

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Breda fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Breda gjennom oss.

Breda guide

Bilutleie Breda
Leiebil Breda

Breda ligger sør i Nederland – ca. 40 km sørøst for Rotterdam, og tilhører regionen Noord-Brabant. Breda har omlag 175.000 innbyggere (2011), og er Nederlands 9. største by.

Breda fikk bystatus i 1253, og var inntil 1800-tallet en betydelig festningsby. Idag er Breda en viktig industriby, og er bl.a kjent for å være et travelt handelssentrum.

En stor turistattraksjon i Breda er byens vakre historiske sentrum med sine gamle bygninger. Ved det store torget «Grote Markt» – som er byens kjerne – ligger den gotiske katedralen «Grote Kerk» fra 1400-tallet, med sitt 97 meter høye tårn. Her ligger også det gamle rådhuset (med sin fasade fra 1768).

Litt sørøst for gamlebyen ligger St. Anthony-katedralen fra 1837, og i byparken Valkenberg ligger Breda Slott fra 1828.

Andre populære attraksjoner i Breda er bl.a. et byhistorisk museum, museum for grafisk design, folkloremuseum, krigs- og fredsmuseum samt flere spennende kunstgallerier.

Nærmeste flyplass er Eindhoven Airport, som ligger 55 km sørøst for Breda.