Leiebil Birmingham

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Birmingham

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Birmingham

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Birmingham fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Birmingham gjennom oss.

Birmingham guide

Bilutleie Birmingham

Leiebil Birmingham

Birmingham ligger i regionen West Midlands, i den vestlige delen av sentrale England – 110 km nordvest for London. Birmingham er Storbritannias nest største by (etter London), og har omlag 1 millioner innbyggere. Regner man med storbyområdet, stiger folktallet til 3,6 millioner (2010).

Birmingham er et viktig kommersielt, industrielt og økonomisk sentrum, og er dessuten kjent for å være en populær messe- og konferanseby. Birmingham er også berømt for sine mange kanaler, og har hele 60 km med kanaler innenfor bygrensen.

Birmingham er en multikulturell by, og mange av innbyggerne kommer fra India, Pakistan eller Irland. Byens parade på «St. Patricks day» er den 3. største i verden (Etter New York og Dublin).

Millioner av turister besøker Birmingham hvert år, og noen av de mest populære turistattraksjonene i byen er bl.a. St. Martins kirke fra 1200-tallet, det offentlige kunstgalleriet «Birmingham Museum & Art Gallery» – der man bl.a. kan se verk av Bellini og Rubens, det teknologiske museet «Thinktank Birmingham», rådhuset fra 1834 samt «National Sealife Centre» – med sine gigantiske ferskvanns- og saltvannsakvarier.

I tillegg har Birmingham gode shoppingmuligheter, og kjøpesenteret Bull Ring er et av Europas største. Mange turister besøker også sjokoladefabrikken Cadburrys i byen – der man kan få guidet omvisning.

Birmingham International Airport ligger 10 km sørøst for sentrum.

Meny