Leiebil Banja Luka Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Banja Luka Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Banja Luka Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Banja Luka Lufthavn gjennom oss.

Banja Luka Lufthavn guide

Bilutleie Banja Luka Lufthavn
Leiebil Banja Luka Lufthavn

Banja Luka internasjonale lufthavn (BNX) befinner seg 23 km nordøst for byen Banja Luka. Det finnes ingen informasjon på flyplassens side om transport mellom Banja Luka og flyplassen. Det finnes heller ingen informasjon om muligheten til å leie bil, men det må sannsynligvis skje i Banja Luka.

Den er en svært liten flyplass som for tiden (februar 2013) kun betjenes av BH Airlines som flyr fire ganger til Zürich i uken samt til Sarajevo. Flyplassen har forsøkt å tiltrekke seg andre flyselskaper ved å subsidiere dem. Den er eid av det statlige selskapet «Aerodromi Republike Srpske».

15. november 2010 ble en symbolsk flyvning gjort til Brussel for å feire at bosniere ikke lenger trenger visa i Schengen-land. I 2011 besøkte 8367 mennesker flyplassen, mens passasjerantallet var gått ned til 6424 i 2012.

Flyplassen har en kafe, en kiosk og en VIP-salong.