Leiebil Sarajevo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Sarajevo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sarajevo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sarajevo gjennom oss.

Sarajevo guide

Bilutleie Sarajevo

Leiebil Sarajevo

Sarajevo er hovedstad og største by i Bosnia-Hercegovina, og ligger sentralt i landet. Byen ligger i en dal – på begge sider av elva Miljacka – og er omgitt av fjell (som er en del av de dinariske alpene). Sarajevo har omlag 420.000 innbyggere, mens metropolområdet har et folketall på 664.000.

Sarajevo er landets økonomiske, kommersielle og kulturelle sentrum samt et viktig transportknutepunkt. Selv om byen fremdeles bærer preg av ødeleggelsene fra borgerkrigen på 1990-tallet, har Sarajevo de senere år blitt et yndet turistmål.

Sarajevo er kjent for sitt religiøse mangfold (jødedom, kristendom og islam) og sitt multikulturelle samfunn, noe som gjenspeiler seg i bybildet. Hovedstaden huser utallige moskeer – deriblant Keisermoskeen fra 1462, som er en stor turistattraksjon. Dette var den første moskeen som ble bygget i Sarajevo.

Andre populære turistattraksjoner i byen er bl.a. den katolske katedralen fra 1889, gamlebyen «Bascarsija», Nasjonalmuseet, den tyrkiske bydelen, det historiske museet, det jødiske museet, Vrelo Bosne-parken samt Gazi-Husrev-Beg moskeen fra 1531 – som er et av verdens fineste eksempler på ottomansk arkitektur.

Nærmeste flyplass er Sarajevo International Airport – Butmir, som ligger 12 km sørvest for byen.

Meny