Leiebil Banff

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Banff

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Banff

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Banff fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Banff gjennom oss.

Banff guide

Bilutleie Banff
Leiebil Banff

Banff ligger 130 km vest for Calgary i Banff National Park i Alberta. Banff er det ideelle stedet for de som liker fjell.  Tettstedet har 7584 innbyggere (2011)og urbaniseringen er svært kontrollert og begrenset siden Banff ligger i en nasjonalpark.

Banff er et av Canadas mest besøkte turistmål på grunn av fjellene, de canadiske Rocky Moutains, og har et godt tilbud av utendørsaktiviteter sommer som vinter.  Veksten av byen de siste årene har ført til bekymring blant enkelte miljøvernere som frykter det vil skade nasjonalparken.

Til å være et så lite sted finnes det mange hoteller, restauranter og et travelt natteliv i høysesongen. Det er kort avstand til Lake Louise og Kanaskis County, noe som gjør Banff ekstra tiltrekkende. En bør ikke gå glipp av de fascinerende jordpyramidene kalt hoodooer i Banff nasjonalpark.

De mest populære fjellene i nærheten er Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2998 m) og Mount Norquay (2134 m) som er kjent for sine gode ski- og terrengsyklingsmuligheter. En kan ta gondol til toppen av Sulphur Mountain (2281) som er et godt utgangspunkt for å besøke flere av de varme kildene.

Banff huser den berømte World Television Festival, Banff Mountain Film Festival og  Banff Music Festival. Byen er utgangspunktet for den 4417 km lange Great Divide Mountain Bike Route som ender i New Mexico i USA.

Den nærmeste flyplassen er Calgary International Airport som ligger rundt 150 km unna.