Leiebil Banff

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Banff

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Banff

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Banff fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Banff gjennom oss.

Banff guide

Bilutleie Banff

Leiebil Banff

Banff ligger 130 km vest for Calgary i Banff National Park i Alberta. Banff er det ideelle stedet for de som liker fjell.  Tettstedet har 7584 innbyggere (2011)og urbaniseringen er svært kontrollert og begrenset siden Banff ligger i en nasjonalpark.

Banff er et av Canadas mest besøkte turistmål på grunn av fjellene, de canadiske Rocky Moutains, og har et godt tilbud av utendørsaktiviteter sommer som vinter.  Veksten av byen de siste årene har ført til bekymring blant enkelte miljøvernere som frykter det vil skade nasjonalparken.

Til å være et så lite sted finnes det mange hoteller, restauranter og et travelt natteliv i høysesongen. Det er kort avstand til Lake Louise og Kanaskis County, noe som gjør Banff ekstra tiltrekkende. En bør ikke gå glipp av de fascinerende jordpyramidene kalt hoodooer i Banff nasjonalpark.

De mest populære fjellene i nærheten er Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2998 m) og Mount Norquay (2134 m) som er kjent for sine gode ski- og terrengsyklingsmuligheter. En kan ta gondol til toppen av Sulphur Mountain (2281) som er et godt utgangspunkt for å besøke flere av de varme kildene.

Banff huser den berømte World Television Festival, Banff Mountain Film Festival og  Banff Music Festival. Byen er utgangspunktet for den 4417 km lange Great Divide Mountain Bike Route som ender i New Mexico i USA.

Den nærmeste flyplassen er Calgary International Airport som ligger rundt 150 km unna.

Meny