Leiebil Almere

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Almere

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Almere

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Almere fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Almere gjennom oss.

Almere guide

Bilutleie Almere
Leiebil Almere

Almere ligger vest i Nederland – i provinsen Flevoland – ca. 35 km øst for Amsterdam. Byen har 191.000 innbyggere (2011), og er dermed landets 7. største.

Almere er en av de nyeste byene i Nederland, og det første huset her ble bygget i 1976. Byen er kjent for sin spesielle arkitektur med mange svært moderne bygninger. Turister besøker ofte CASLA i Almere, som er et senter som er viet til arkitektur og design. Stedet arrangerer ofte kulturelle aktiviteter, filmvisninger og utstillinger.

En annen populær turistattraksjon i byen er «Museum De Pavilijoens» – et museum med utstilling av samtidskunst. Teateret i Almere er også verdt et besøk, som er tegnet av japanske arkitekter.

Det er i tillegg gode shoppingmuligheter i Almere, med både butikker og kjøpesenter. Mange av butikkene i byen har siden 2006 hatt søndagsåpent.

Litt utenfor sentrum ligger Almere Strand («Almeerderstrand») ved innsjøen IJ (IJsselmeer). Området er populært sommerstid med bading og vannsportsaktiviteter, og mange festivaler og evenementer arrangeres ved denne stranden.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger 44 km vest for Almere.