Leiebil Abbotsford

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Abbotsford

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Abbotsford

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Abbotsford fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Abbotsford gjennom oss.

Abbotsford guide

Bilutleie Abbotsford
Leiebil Abbotsford

Abbotsford er en kanadisk by som ligger i provinsen British Columbia rundt 75 km fra Vancouver inn i landet. Befolkning er på 133 497 innbyggere (2011), og det er den største byen i British Columbia.

Abbotsford er den tredje mest etnisk mangfoldige byen i Canada etter Toronto og Vancouver. Omkring en fjerdedel av befolkningen er født utenfor Canada. Flesteparten av innvandrerne er fra Sørøst-Asia.

Hovednæring er jordbruk, og i løpet av året er det flere jordbruksmesser og utstillinger. Gårdsturisme er også utbredt. Byen har et spennende kunstsenter for moderne kunst, Bootsford Arts Centre, med lyd og lys-utstillinger. Castle fun park er en underholdningspark for barn. Abbotsford er omringet av fjell og det finnes gode turmuligheter. Mange besøker også Claybourne village, en idyllisk landsby som ligger utenfor byen.

Abbotsford International Airport ligger 4 km sørvest for sentrum. Flyplassen er kjent for det årlige Abbotsford International Airshow.