Leiebil Vancouver

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Vancouver

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Vancouver

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Vancouver fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Vancouver gjennom oss.

Vancouver guide

Bilutleie Vancouver
Leiebil Vancouver

Vancouver ligger sørvest i Canada ved Stillehavskysten, og tilhører provinsen British Columbia. Byen ligger i et kupert terreng på Burrard-halvøya ved fjorden Burrard Inlet, og er omkranset av sjøen og høye fjell.

Vancouver har 612.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på omlag 2,2 millioner (2007). Vancouver var vertskap for Vinter-OL i 2010, og har etter dette hatt økende turisme. Vancouver er en flerkulturell by med mange etniske og ulike religioner. Omlag 30% av befolkningen er kinesere, og mange turister finner veien til byens «Chinatown». Klimatisk er Vancouver kjent for å være en regnfull by, bortsett fra perioden juni – september. Sommerstid er sandstrendene i byen svært populære.

En populær turistattraksjon i byen er det 177 meter høye tårnet «Harbour Centre Tower» som ligger ved havnen. Tårnet har observasjonsdekk – «Vancouver Lookout» – der besøkende får 360 graders panoramautsikt over byen og fjellene.

Andre severdigheter i Vancouver er bl.a. kunstgalleriet «Vancouver Art Gallery» – med over 8000 kunstverk, den 98 meter høye skyskraperen «Marine Building» fra 1930 i Art Deco-stil samt Stanley Park med sitt akvarium.

Vancouver International Airport ligger 15 km sør for sentrum.