Leiebil Zeist

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Zeist

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Zeist

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Zeist fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Zeist gjennom oss.

Zeist guide

Bilutleie Zeist
Leiebil Zeist

Zeist ligger sentralt i Nederland – ca. 12 km vest for byen Utrecht. Byen har 60.800 innbyggere (2011), og ligger i Utrecht-provinsen.

Zeist er et ferie- og rekreasjonssted som ligger i et skogrikt landskap. I Zeist kommune ligger det 4 landsbyer: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder og Huis Ter Heide.

I sentrum finnes en rekke butikker, caféer og kino, og her kan man også se bykirken fra 1843 samt Rådhuset fra 1917.

Zeist Slott er byens største turistattraksjon. Slottet ble oppført i 1686, og ligger i naturskjønne omgivelser med flere parker og engelske hager. Inne i slottet kan man besøke et kunstgalleri, som har skiftende utstillinger – først og fremst moderne kunst.

En annen attraksjon i Zeist er svømmehallen «Dijnselburg». I tillegg til badebassenget finnes det en 70 meter lang vannsklie, to boblebad og et solstudio her.

På en ås ca. 7 km øst for Zeist ligger pyramiden «Austerlitz Pyramid» som ble reist av franske tropper i 1805 – til minne om Napoleons seier over østerriske og russiske styrker. Fra åstoppen har man flott utsikt.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger 63 km nordvest for Zeist.