Leiebil Winnipeg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Winnipeg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Winnipeg

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Winnipeg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Winnipeg gjennom oss.

Winnipeg guide

Bilutleie Winnipeg
Leiebil Winnipeg

Winnipeg er hovedstaden og den største byen i provinsen Manitoba i Canada med en befolkning på 730 018 innbyggere (2011). Den ligger der elvene Red River og Assiniboine møtes omtrent midt i Canada.

Den første europeer som kom var hit var Sieur de La Vérendrye, en fransk offiser som kom til området 1738.  Men Winnipeg-området var allerede et viktig handelssentrum for urfolk før europeerne kom. I dag er byen et av Canadas viktigste handels-, finans- og industrisenter.

Winnipeg har et svært godt utviklet kunst- og kulturmiljø med eget symfoniorkester og Royal Winnipeg Ballet som er Canadas eldste balletkompani. Winnipeg er kjent for sine mange film- og reklameproduksjonsselskaper og et stort uavhengig filmmiljø. Winnipeg tre største scenekunstarenaer er Centennial Concert Hall, Manitoba Theatre Centre (MTC) og Pantages Playhouse.

Byen er kjent for sine mange festivaler. En av dem er Folklorama som er den største og den eldste multikulturelle festivalen i verden. Winnipeg Fringe Teaterfestival er den nest største alternative teaterfestival i Nord-Amerika mens The Winnipeg International Writers Festival bringer forfattere fra hele verden til Winnipeg for workshops og opplesninger.

Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport ligger 10 km fra byen.