Leiebil Windsor

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Windsor

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Windsor

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Windsor fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Windsor gjennom oss.

Windsor guide

Bilutleie Windsor
Leiebil Windsor

Windsor ligger i Ontario ved Detroit River tvers ovenfor Detroit. Byen har en befolkning på 210 891 innbyggere (2011).
Windsor har fått tilnavnet «Rosenes by» og beboerne kalles Windsorites. Byen er kjent for sine mange parker og hager som ligger langs vannkanten.

Windsor har en betydelig produksjon av motorkjøretøyer, industrimaskiner, jern- og stålprodukter, farmasøytiske produkter og næringsmiddelindustri. Den har også et universitet og er en viktig studentby.

Hver sommer er Windsor co-vert for den to ukers lange Windsor-Detroit International Freedom Festival som innebærer et gigantisk fyrverkeri. Fyrverkeriet som er et av verdens største er en hylles til USAs og Canadas nasjonaldager og holdes siste mandag i juni over Detroit River. Arrangementet tiltrekker over en million tilskuere på begge sider av elvebredden.
Mange av Detroits innbyggere reiser til Windsor der de kan gjøre gjøre ting som er forbudt i Detroit og USA, som for eksempel å kjøpe cubansk rom og sigarer. Hit kommer også mange par av samme kjønn for å vie seg fordi det er forbudt i USA.

Den nærmeste flyplassen ligger 10 km unna og er Windsor international airport.