Leiebil Visby

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Visby

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Visby

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Visby fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Visby gjennom oss.

Visby guide

Bilutleie Visby
Leiebil Visby

Visby er den eneste byen på øya Gotland som ligger i Østersjøen. Byen har 22 593 innbyggere, (2010). Den kalles «byen av roser og ruiner» og er en av Sveriges viktigste turistdestinasjoner.
Visby er uten tvil den best bevarte middelalderbyen i Skandinavia og gammelbyen står på UNESCOs verdensarvliste. Den 3,4 km lange Ringmuren som omgir Visby er en av Europas best bevarte bymurer. Den ble reist i perioden 1250–88, og av de opprinnelige 29 tårn er 27 bevart. Enda eldre enn ringmuren er Kruttårnet ved havnen (1100-tallet).

Bak Visbys murer er det en rekke hyggelige overnattingssteder, kafeer, restauranter mm.
I den første uken i juli, er Visby åsted for Almedalsveckan, en viktig møteplass for alle som er involvert i svensk politikk. Representanter fra de store politiske partiene i Sverige bytter på å holde taler i Almedalen park.
I august er turistsesongen på sitt høydepunkt. I uke 32 fra søndag til søndag, holdes den årlige middelalderfestivalen med en rekke arrangementer, musikk, teater, gjøglere, middelaldersk marked mm.

Visby Lufthavn ligger ca 3,5 kilometer nord for byen.