Leiebil Växjö Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Växjö Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Växjö Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Växjö Lufthavn gjennom oss.

Växjö Lufthavn guide

Bilutleie Växjö Lufthavn
Leiebil Växjö Lufthavn

Växjö Småland Airport (VXO) er en internasjonal flyplass som ligger sørvest i Sverige – omlag 9 km nordvest for Växjö sentrum.

Fra flyplassen går det direkteruter til bl.a. Stockholm, og de seneste årene har chartertrafikken herfra øket kraftig. Det går charterfly til turistdestinasjoner som Tenerife, Antalya, Mallorca, Rhodos og Gran Canaria i sommerhalvåret.

Flyselskaper som Ryanair, Skyways, Air Europa, Jet Time og Thomas Cook Scandinavia trafikkerer her.

Växjö Småland Lufthavn åpnet i 1975, og betjener idag omlag 163.000 passasjerer i året (2011).

Fasiliteter på flyplassen består av café/restaurant/bar, minibank, informasjons-skranke, konferanserom og tax-free-butikk.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men «Öjaby Herrgård» ligger i nærområdet. Hotellgjestene tilbys gratis shuttlebuss til/fra Växjö Småland Lufthavn (forhåndsbestilles).

For å komme seg inn fra flyplassen til Växjö sentrum, kan man benytte buss eller taxi.

Dersom man ønsker å leie bil i Växjö, har flere store bilutleiefirmaer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Hertz og Avis.