Leiebil Västerås

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Västerås

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Västerås

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Västerås fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Västerås gjennom oss.

Västerås guide

Bilutleie Västerås
Leiebil Västerås

Västerås er en by som ligger ved bredden av innsjøen Mälaren i provinsen Västmanland omkring 100 km vest for Stockholm. Byen har en befolkning på 110 877 innbyggere (2010).
Byen ønsker å markere seg som Västerås – Mälarstaden, som betyr «Västerås – byen ved innsjøen Mälaren», for å tiltrekke seg turister og nye innbyggere, samt studenter til den lokale høgskolen, Mälardalen University

Västerås er en by med en lang historie, den omtales som bispesete allerede rundt 1120. Den har mange interessante severdigheter å tilby besøkende, to av dem er Västerås Slott fra 1200-tallet som ligger i byen, og domkirken fra samme periode. Tidö Slott som ligger like utenfor byen har Europas største samling av leker, og et vertshus.

Byen har mange museum, Västmanlands läns museum har både kunst og historie å vise fram, mens på Vallby Friluftsmuseum finnes det over 40 ulike bygninger fra Västmanland, og om sommeren er det mange aktiviteter på museet.

I bydelen Kyrkbacken finnes det gammel trehusbebyggelse og rester etter uregelmessig gatenett fra senmiddelalderen.

Västerås er forøvrig fødestedet til den svenske kleskjeden H & M, en av verdens største kleskjeder. Deres første butikk ble åpnet i sentrum i 1947.

Stockholm-Västerås Airport befinner seg 8 km fra sentrum av Västerås.