Leiebil Umeå Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Umeå Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Umeå Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Umeå Lufthavn gjennom oss.

Umeå Lufthavn guide

Bilutleie Umeå Lufthavn
Leiebil Umeå Lufthavn

Umeå Airport (UME) er en internasjonal flyplass som ligger 5 km sørøst for Umeå sentrum. Dette er den 7. travleste flyplassen i Sverige, og lufthavnen betjener 955.000 passasjerer i året (2011).

Umeå Lufthavn ble innviet i 1962, og har 1 terminalbygning.

Fra flyplassen går det direkteruter til en rekke destinasjoner i inn- og utland, bl.a. til Stockholm, Göteborg, Kiruna, Vasa, Riga, Zürich, Mallorca, Las Palmas og Antalya. De utenlandske destinasjonene er stort sett charterruter.

Flyselskaper som SAS, Air Baltic, Norwegian, Flybe og Lufthansa trafikkerer på disse strekningene.

Umeå Lufthavn har en rekke fasiliteter for reisende – deriblant café/restaurant, minibank, tax-free-butikk, konferanserom (med plass til 75 personer), VIP-rom, informasjons-skranke samt trådløs internett-tilgang.

For å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Flybussen går 3 ganger i timen fra terminalbygningen.

Dersom man ønsker å leie bil i Umeå, har flere store bilutleiefirmaer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz og Europcar.