Leiebil Tucson

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tucson

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tucson

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tucson fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tucson gjennom oss.

Tucson guide

Bilutleie Tucson
Leiebil Tucson

Tucson ligger sør i den amerikanske delstaten Arizona – om lag 160 km sørøst for Phoenix. Selve byen har  520.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folktall på bortimot 1 millioner (2011).

Tucson ligger på en høyslette i Sonora Desert, og er omgitt av høye fjell. Santa Catalina-fjellene ligger nord for byen, og høyeste punkt er Mount Lemmon, som rager 2791 m.o.h.

Byen har et behagelig solrikt klima hele året, og mange pensjonister velger av den grunn å bosette seg her. Tucson er et betydelig handelssentrum og et viktig samferdselsknutepunkt. I tillegg er Tucson en industriby.

En stor turistattraksjon i byen er det historiske kvarteret «El Presidio» – der man kan se rester av den spanske festningsbyen fra 1776. Også St. Augustine-katedralen fra 1897 anbefales et besøk samt kirken «Mission San Xavier del Bac» fra 1797.

Mange turister besøker også «Arizona Sonora Desert Museum», som ligger 20 km vest for Tucson sentrum. Her finner man en dyrepark, et naturhistorisk museum og en botanisk hage. Museet har fokus på planter og dyr som lever i Sonora-ørkenen.

Flyinteresserte bør ta turen til «Pima Air Museum». Her kan man se utstilling av historiske militærfly.

Nordvest for byen ligger Saguro Nasjonalpark, som er berømt for sine gigantiske kaktuser.

Tuscon International Airport ligger 15 km sør for sentrum.