Leiebil Tivat Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tivat Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tivat Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tivat Lufthavn gjennom oss.

Tivat Lufthavn guide

Bilutleie Tivat Lufthavn
Leiebil Tivat Lufthavn

Tivat Airport (TIV) er en internasjonal flyplass som ligger 4 km sørøst for byen Tivat i Montenegro. Flyplassen heter på kroatisk Aerodrom Tivat.

Tivat Lufthavn ble innviet i 1971, og har 1 terminalbygning – som ble renovert og oppgradert i 2006.

Flyplassen betjener 725.000 passasjerer årlig (2012), og satser først og fremst på chartertrafikk. Flyselskapet SAS har sesongmessige ruter herfra til Oslo, og andre charter-destinasjoner er bl.a. London, Frankfurt, Moskva, Praha og Stockholm

Tivat Lufthavn er knutepunkt for flyselskapene Montenegro Airlines og Jar Airways. Disse har faste flyruter til Beograd gjennom hele året.

Flyplassen har begrensede publikumsfasiliteter, men det finnes tax-free-butikk og 2 restauranter i terminalbygningen. Andre fasiliteter består av informasjons-disk, souvenirbutikk/kiosk og bank/valutavekslingsskranke.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Tivat sentrum, kan man benytte taxi eller shuttlebuss (som kjører til utvalgte hoteller i Tivat).

Ønsker man å leie bil, har flere leiebilselskaper sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Sixt og Meridian.