Leiebil Streatham

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Streatham

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Streatham

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Streatham fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Streatham gjennom oss.

Streatham guide

Bilutleie Streatham
Leiebil Streatham

Streatham er et område i den sørvestlige delen av London, nærmere bestemt i London Borough of Lambeth – rundt 8 km sør for Charing Cross Station. Det bor ca. 50.000 mennesker i Streatham.

En av Streathams severdigheter er herregården Park Hill, med røtter tilbake til 1730-årene (restaurert tidlig på 1800-tallet).

Et viktig landemerke i denne bydelen er skøytehallen «Streatham Ice Arena», som er over 80 år gammel. Det finnes dessuten flere flotte kirkebygg i Streatham, samt en rekke vakre parker. En av de mest populære er Streatham Common, som ble anlagt på slutten av 1800-tallet. Rett i nærheten ligger dammen Beluah Hill Pond – med et særdeles rikt plante- og fugleliv –  og som ligger på en høyde med flott utsikt over Sør-London.

Ellers er bydelen kjent for Streatham Festival, et arrangement som har vært en årlig begivenhet siden 2002. I løpet av den uken festivalen varer, kan man oppleve evenementer innenfor kunst, film, foto, musikk, dans og mat. De siste årene har så mange som 10.000 mennesker besøkt festivalen.

Nærmeste flyplass er London Heathrow International Airport, som ligger 30 km vest for Streatham.