Leiebil Sacramento

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sacramento

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sacramento

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sacramento fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sacramento gjennom oss.

Sacramento guide

Bilutleie Sacramento
Leiebil Sacramento

Sacramento er hovedstad i delstaten California, og ligger ved elven «Sacramento River» – 130 km nordøst for San Francisco. Selve byen har 471.000 innbyggere (2012), mens metropolområdet har et innbyggertall på 2,5 millioner.

Sacramento er et viktig kultur- og handelssentrum for regionen og har betydelig industri. Byen har kanalforbindelse til San Francisco-bukten – og videre ut til Stillehavet.

Sacramento har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, fuktige vintre.

Byens eldste deler kalles «Old Sacramento», og er en stor turistattraksjon. Området består av brosteinsbelagte gater og 53 historiske bygninger fra 1860-tallet. Her kan man også kjøre damptog eller seile på elven med dampskip.

Andre turistattraksjoner i Sacramento er bl.a. broen «Tower Bridge» fra 1935,  den katolske kirken «Cathedral of the Blessed Sacrament» fra 1889 samt kunstmuseet «Crocker Art Museum» – som   har delstatens fremste samling av kunstverk fra California. I tillegg kan har museet europeisk, asiatisk og afrikansk kunstsamling.

Byen har ellers et historisk museum, et jernbanemuseum, en dyrepark og et bilmuseum.

Sacramento International Airport ligger 16 km nordvest for sentrum.