Leiebil Saarbrücken

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Saarbrücken

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Saarbrücken fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Saarbrücken gjennom oss.

Saarbrücken guide

Bilutleie Saarbrücken

Leiebil Saarbrücken

Saarbrücken er en by i delstaten Saarland sørvest i Tyskland ikke langt fra Frankrike. Byen ligger i hjertet av et tett befolket område, og har en befolkning på 176 135 innbyggere (2011).
Saarbrücken pleide å være industrielt midtpunkt, spesielt på grunn av kullgruver i området. Byen var og kjent for produksjon av jern og stål, sukker, øl, keramikk, optiske instrumenter, maskiner, og bygningsmaterialer. Men byen har mistet betydningen som industrisenter de siste tiårene i forbindelse med at kullgruvene mistet sin lønnsomhet.

Historiske landemerker i Saarbrücken inkluderer steinbrua over Saar (1546), den gotiske kirken St. Arnual, Saarbrücker Schloss (slott fra 1700-tallet) og gammelbyen med som kalles St. Johanner Markt.

Gammelbyen er kjent for å ha en rekke gode restauranter, koselige kafeer og små, eksklusive butikker. Et bygg en må få seg er den vakre barokke Ludwigskirche. Europa Galerie er et shoppingsenter som skiller seg fra de fleste fordi det ligger i en vakker, ærverdig historisk bygning.

I to perioder på 1900-tallet (1919-1935 og 1945-1957) var Saarbrücken en del av Saar-territoriet under fransk administrasjon. På grunn av dette og nærheten til Frankrike har den beholdt en viss fransk innflytelse.

Saarbrücken flyplass ligger 11 km fra sentrum av Saarbrücken.

Meny