Leiebil Rhodos Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rhodos Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rhodos Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rhodos Lufthavn gjennom oss.

Rhodos Lufthavn guide

Bilutleie Rhodos Lufthavn
Leiebil Rhodos Lufthavn

Rhodes International Airport (RHO) ligger på vestkysten av den greske øya Rhodos i Egeerhavet – omlag 14 km sørvest for Rhodos by. Dette er den 4. travleste flyplassen i Hellas, og betjener omlag 3,6 millioner reisende i året.

Rhodos Lufthavn har stor chartertrafikk i sommerhalvåret samt direkteruter til det greske fastlandet hele året. Flyselskapene Olympic Airways og Aegean Airlines trafikkerer på innenriksflyvningene, og mer enn 80 flyselskaper har sesongmessige flyruter til nesten alle land i Europa og Midt-Østen.

Rhodos Lufthavn åpnet i 1977, og har idag 2 terminalbygninger. Fasiliteter for reisende inkluderer restauranter/caféer, butikker (også tax-free-butikk), aviskiosk og minibank. Det finnes hotell i nærheten av flyplassen.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Rhodos sentrum, kan man benytte taxi eller buss. Dersom man ønsker å leie bil på Rhodos, har hele 8 bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – deriblant de internasjonale aktørene som Avis, Hertz, Budget og Sixt.