Leiebil Quito

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Ecuador
  4. chevron_right
  5. Leiebil Quito

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Quito

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Quito fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Quito gjennom oss.

Quito guide

Bilutleie Quito

Leiebil Quito

Quito er hovedstaden i Ecuador, og ligger  2800 m.o.h.,  i den nordlige delen av landet. Byen tilhører Pichincha-provinsen, og befinner seg 25 km sør for ekvator. Quito ble grunnlagt i 1534, og har idag 2,2 millioner innbyggere (2012). Byen er et viktig politisk og kulturelt sentrum.

Quito er omgitt av høye fjell, og ligger ved foten av den aktive vulkanen Pichincha, som rager 4759 m.o.h. Byen har et temperert klima, med konstante temperaturer gjennom hele året. På grunn av høyden er klimaet mildt, men nettene kan være kjølige her.

Byens velbevarte historiske sentrum i klassisk spansk stil står oppført på UNESCOs verdensarvliste.
Her ligger noen av byens mest populære severdigheter – deriblant Quito-katedralen fra 1562, kirken San Francisco fra 1535, jesuittkirken «La Compania» (bygget i perioden 1605 – 1765) samt basilikaen «Basilica del Vote National» (påbegynt i 1892) – som har landets høyeste klokketårn på 115 meter. Gamlebyen huser dessuten flere klostre og andre bygninger fra kolonitiden.

Bymuseet i Quito anbefales dessuten et besøk. Her kan man se sosialhistoriske utstillinger. Også «Museo del Banco Central» har en omfattende samling som viser Ecuadors kultur, kunst og historie.

Andre turistattraksjoner i Quito er bl.a. en botanisk hage, et arkeologisk museum, et astronomisk observatorium, zoologisk hage samt en rekke parker og grøntarealer.

Det er i tillegg svært populært for turister å ta kabelbanen «Teleferico» – verdens høyeste taubane – opp til en utsiktsplass på vulkanen Pichinchas østside. Utsiktsplassen ligger omlag 4100 m.o.h. og i dalen nedenfor finnes en temapark.

Den nyåpnede flyplassen New Mariscal Sucre International Airport ligger 40 km nordøst for sentrum.
Flyplassen åpnet i februar 2013, og erstattet den gamle Mariscal Sucre International Airport – som lå kun 12 km nord for sentrum.

Meny