Leiebil Palm Springs

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Palm Springs

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Palm Springs

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Palm Springs fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Palm Springs gjennom oss.

Palm Springs guide

Bilutleie Palm Springs
Leiebil Palm Springs

Palm Springs ligger i delstaten California – om lag 160 km øst for Los Angeles, og er en liten by med om lag 45.000 innbyggere (2011).

Palms Springs ligger midt i ørkenområdet Colorado Desert –  i fylket Riverside County. Byen har siden 1930-tallet utviklet seg til å bli et eksklusivt feriesenter for berømte amerikanere og velstående pensjonister.

Byen har et varmt og tørt klima stort sett hele året, og reklamerer med å ha over 300 soldager i året. Til tross for at byen ligger i innlandet, er det gode bademuligheter her – da Palm Springs har et stort antall svømmebassenger som er tilgjengelig for publikum.

Den eldste bygningen i Palm Springs er «The McCallum Adobe» fra 1884.

En stor turistattraksjon i byen er kabelbanen «Aerial Tramway» som går opp til toppen av det snødekte fjellet «Mount San Jacinto». Fjellet er 3300 meter høyt.

Andre attraksjoner i Palm Springs er bl.a. det kulturhistoriske museet «Agua Caliente Cultural Museum» samt kunstmuseet «Palm Springs Art Museum» – der man kan se utstillinger av samtidskunst, skulpturer og glasskunst.

Palm Springs har ellers en botanisk hage, tennisbaner og golfbaner. Aktiviteter som ridning, fotturer i ørkenen eller i fjellet er også populært blant turister.

Nærmeste flyplass er Palm Springs International Airport, som ligger 4 km øst for sentrum.