Leiebil Oxford

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Oxford

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Oxford

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Oxford fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Oxford gjennom oss.

Oxford guide

Bilutleie Oxford
Leiebil Oxford

Oxford ligger ved elvene Themsen og Cherwell i Sør-England – ca. 90 km nordvest for London. Byen har omlag 155.000 innbyggere (2008), og tilhører det engelske grevskapet Oxfordshire.

Oxford er mest berømt for sitt universitet «University of Oxford «- som ble grunnlagt på 1200-tallet – og er Storbritannias eldste. Universitetet har en rekke collegebygninger spredt rundt omkring i byen, og bybildet domineres dermed av de mange gamle, vakre bygninger samt kirker med spir og tårn. Oxford kalles av den grunn ofte for «Byen med de drømmende spir».

Mange av byens turistattraksjoner tilhører universitetet, og noen av de mest besøkte severdighetene  er bl.a. Borgtårnet «Oxford Castle» fra 1071,  «Carfax Tower» fra 1200-tallet, kirken «University Church and St. Mary the Virgin» fra 1200-tallet, det naturhistoriske museet «Oxford University Museum of Natural History» samt kunstgalleriet «Modern Art Oxford».

Ellers har byen gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv. Oxford er dessuten kjent for å være en «grønn» by, med mange parker og rekreasjonsområder.

Nærmeste internasjonale flyplass er London Heathrow Airport, som ligger 79,4 km sørøst for Oxford.