Leiebil Ottawa

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Ottawa

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Ottawa

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ottawa fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ottawa gjennom oss.

Ottawa guide

Bilutleie Ottawa

Leiebil Ottawa

Ottawa er hovedstad i Canada, og ligger i provinsen Ontario. Selve byen har et innbyggertall på 883.000, mens det i hele storbyområdet bor litt over en million (2011). Hovedstaden ligger ved Ottawa-elva i det østlige Ontario, og flere broer binder den sammen med nabobyen Hull i Québec.
Ottawas historie går tilbake til 1826, og hovedstadsfunksjon har den hatt siden 1867, da Canada ble egen stat.

Ottawa er preget av å være landets administrative sentrum – og dessuten en viktig universitetsby. Helt siden 1920-årene har det pågått en kontinuerlig og omfattende renovering av sentrum. Ottawa er av den grunn regnet for å være en vakker og ren by, med en rekke grønne lunger i form av romslige, flotte parker og gangstier.

I Ottawa er det også et stort antall museer og nasjonale kulturinstitusjoner. Blant disse er National Arts Centre (teater, opera og konsertsal) samt kunstmuseet «National Gallery of Canada». Også det imponerende kulturhistoriske museet «Musée Canadien des Civilisations» anbefales et besøk, selv om det geografisk er plassert i ”tvillingbyen” Hull. «Canadian War Museum» er i tillegg et av byens mest populære besøksmål. Dette er Canadas nasjonale museum for militærhistorie.

Ottawas mest kjente landemerke er parlamentsbygningen med Peace Tower, som ligger ved den 8 km lange Rideaukanalen. Om vinteren benyttes kanalen som skøytebane, og er dermed et populært rekreasjonsområde. Rideaukanalen og Oiiawa-elva  forbinder Ottawa med byen Kingston ved Ontariosjøen. Kanalen ble innviet allerede i 1832, og siden 2007 har den stått på UNESCOs Verdensarvliste.

Nærmeste flyplass er Ottawa Macdonald-Cartier International Airport, som ligger 15 km sør for sentrum.

Meny