Leiebil Örnsköldsvik

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Örnsköldsvik

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Örnsköldsvik fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Örnsköldsvik gjennom oss.

Örnsköldsvik guide

Bilutleie Örnsköldsvik
Leiebil Örnsköldsvik

Örnsköldsvik er en by og hovedsesete for Örnsköldsvik kommune i Västernorrland som ligger øst i Sverige ved Bottenhavet. Byen har 28 991 innbyggere (2010). Den har fått sitt navn etter landshøvding Per Abraham Örnsköld og er en av få svenske byer som har fått navn etter en ikke-kongelig person.

I 2011 ble kommunen kåret til Sveriges friluftslivkommune på grunn av den gode tilretteleggingen til friluftslivsaktiviteter i samarbeid med både organisasjoner og næringsliv. Men så har Örnsköldsvik også en svært variert og vakker natur å vise fram, fra skjærgård til fjell, innsjøer og skog. Den er spesielt kjent for skjærgården Höga Kusten, deler av den er kommet på UNESCOs verdensarvliste. I området er det også mange øyer som kan nås med båt.

Det innendørs badelandet Paradisbadet har en av de lengste vannskliene i Europa.

Området egner seg godt for turer, sommer som vinter, og her finnes også slalåmbakker og skihoppanlegget Paradiskullen. Det lokale laget MODO Hockey er i Eliteserien som er den viktigste liga for ishockey i Sverige.

Örnsköldsviks museum och konsthall er et stort kultursenter som ligger i en vakker villa fra 1907, og er verdt et besøk. Her er det utstillinger, museum, kafe og ulike arrangementer gjennom hele året.

Örnsköldsvik lufthavn ligger 24 km nordøst for Örnsköldsvik.