Leiebil Orange County

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Orange County

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Orange County

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Orange County fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Orange County gjennom oss.

Orange County guide

Bilutleie Orange County
Leiebil Orange County

Orange County er et fylke i delstaten California – og utgjør en del av metropolområdet rundt Los Angeles. Avstanden fra fylkeshovedstaden Santa Ana (ca. 340.000 innbyggere i 2010) nordvest til Los Angeles sentrum er om lag 50 km. Santa Ana ble grunnlagt i 1886, og er sentrum i et distrikt som tradisjonelt har vært preget av omfattende fruktproduksjon. I hele Orange County bor det bortimot 3 millioner mennesker.

Andre større byer i Orange County er Anaheim (340.000 innb.), Irvine (212.000 innb.), Huntington Beach (190.000 innb.), Garden Grove (170.000 innb.) og Fullerton (135.000 innb.).

Orange County er regnet for å være økonomisk velstående og politisk konservativt – og flere TV-serier er spilt inn her. En av de viktigste inntektskildene er den omfattende turisttilstrømningen.

Hovedattraksjonen i fylket er verdens første Disneyland, som ligger ved byen Anaheim. Ellers har Orange County en lang kystlinje mot Stillehavet, hvor det ligger en rekke meget populære og godt besøkte badestrender. De mest kjente er Newport Beach, Laguna Beach og Huntington Beach.

Nærmeste flyplass er John Wayne Airport, som ligger i den sørlige utkanten av Santa Ana.