Leiebil Niagara Falls

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Niagara Falls

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Niagara Falls

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Niagara Falls fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Niagara Falls gjennom oss.

Niagara Falls guide

Bilutleie Niagara Falls

Leiebil Niagara Falls

Niagarafallene er en gruppe på tre fosser i Niagaraelven som renner mellom Eriesjøen og Ontariosjøen. Niagarafallene ligger på grensen mellom USA og Canada mellom Ontario og delstaten New York. Fallene er ikke spesielt høye, men svært brede, og fører for eksempel seks ganger mer vann per sekund enn Viktoriafallene. Niagara kommer fra indiansk og betyr «vannets torden»

Horseshoe Falls kalles de to fossene som ligger på kanadisk side med en total bredde på 640 m og en høyde på 54 m. De skilles av øya Goat Island og 94 % av vannet passerer gjennom Horseshoe Falls. Det høyre fossefallet som ligger på amerikanske side av Niagarafallene er 305 m bredt og 50,9 m høyt.

Den internasjonale grenselinjen ble opprinnelig trukket gjennom Horseshoe Falls allerede i 1819, men grensen har lenge vært i tvist som følge av naturlig erosjon og konstruksjon. I 1929 inngikk Canada og USA en avtale om å bevare fallene siden en stor del av vannføringen går til produksjon av vannkraft. Kraftig erosjon, 0,6 til 3 meter per år, flytter fallene stadig lenger sørover mot Eriesjøen.
Om natten er det populært å beundre fallene fra den kanadiske siden fordi kunstig lys lyser opp begge sider.

På den amerikanske siden finnes det turoperatører som fører turgåere til et punkt under fossen som kalles Brudesløret. På den kanadiske siden er det plattformer som tilbyr en spektakulær utsikt over fallene. Det finnes observatorier med installasjoner som gir en inntrykk av å være under fossen.

De nærmeste flyplassene til er Niagara Fall Lufthavn men den er svært liten. Buffalo-Niagara International Airport ligger 40 km fra fallene.

Meny