Leiebil New York Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie New York Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i New York Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i New York Lufthavn gjennom oss.

New York Lufthavn guide

Bilutleie New York Lufthavn
Leiebil New York Lufthavn

John F. Kennedy International Airport (JFK) er den største og viktigste flyplassen i USA. Den ligger i Jamaica-området i New York-bydelen Queens, og betjener ca. 47 millioner passasjerer i året. Det finnes også to andre store flyplasser i New Yorks nærområde (La Guardia og Newark).

Flyplassen ble påbegynt i 1942 og åpnet for sivil luftfart i 1948. Fram til mordet på president John F. Kennedy i 1963 var det offisielle navnet New York International Airport. I dag kalles flyplassen som oftest kort og godt JFK Airport.

John F. Kennedy Airport har i alt ni terminaler, men de siste årene har noen av dem sporadisk vært stengt på grunn av renovering. Dette arbeidet er nå på det nærmeste avsluttet.

En rekke internasjonale flyselskaper opererer et stort antall faste ruter til destinasjoner over hele verden.

For å komme seg fra flyplassen til sentrale deler av New York, kan man benytte både tog, metro og buss. Både ordinære bybusser og flybusser finnes. Dessuten trafikkerer spesielle shuttlebusser fra flyplassen til en rekke destinasjoner på Manhattan.
Ellers kan man benytte de gule taxiene. Limousiner med sjåfør er også tilgjengelige, dersom man vil legge penger i det.

Ønsker man å leie bil i New York, finnes det flere muligheter på John F. Kennedy Airport. Internasjonale utleiebyråer som Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National er representert der.

Det finnes bare ett hotell på selve flyplassen – Ramada Plaza Hotel. Det ligger imidlertid flere hoteller i flyplassens nærområde, bl.a. Best Western JFK Airport, Comfort Inn JFK, Holiday Inn JFK, Hilton Garden Inn og JFK Courtyard by Marriott – alle med gratis shuttlebuss til og fra flyplassen.

Publikumsfasilitetene når det gjelder butikker, restauranter, caféer og barer er svært gode på alle terminalene. Om man får problemer med å orientere seg på denne store flyplassen, kan man henvende seg til en av de mange representantene for Traveler’s Aid. De er lett gjenkjennelige i sine røde jakker.