Leiebil New Orleans

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil New Orleans

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie New Orleans

Sammenlign priser og finn billig leiebil i New Orleans fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i New Orleans gjennom oss.

New Orleans guide

Bilutleie New Orleans
Leiebil New Orleans

New Orleans ligger der Mississippi-elven renner ut i Mexico-gulfen, og er den største byen i den amerikanske delstaten Louisiana. Byen har et innbyggertall på rundt 470.000 innbyggere (2010).

Store deler av byen ligger lavere enn middelvannstanden i Mississippi, og byen er derfor svært utsatt under de mange orkanene som ofte blåser her – noe innbyggerne smertelig fikk erfare da orkanene ”Katarina” og ”Rita” herjet i 2005 / 2006.

Det var franskmenn som grunnla New Orleans i 1718. Fram til Louisiana ble en del av USA i 1803, var New Orleans’ politiske historie relativt turbulent –  der franskmennene og spanjolene vekslet på å ”eie” byen. New Orleans hadde også et av Amerikas største slavemarkeder.

Det moderne New Orleans er den viktigste havnbyen for statene rundt Mississippi – og har siden 1947 hatt status som såkalt frihavn. Økonomisk er petroleumsindustrien og turismen byens viktigste inntektskilder.

En stor turistattraksjon i New Orleans er den gamle, franske bydelen ”Vieux Carré”. Her er det trange, sjarmerende gater og vakre hager. I bydelen ligger også den praktfulle Louis-katedralen fra slutten av 1700-tallet. Også det kjente grønnsaksmarkedet ”French Market” holder til her.

De viktigste shoppingområdene ligger imidlertid i de nyere, moderne bydelene. Den mest kjente handlegaten er «Canal Street». I disse byelene er det også en rekke flotte, frodige parkområder.

Ellers er New Orleans preget av sin historie som «jazzens hjemby», og en av byens store sønner er Louis Armstrong – som både har fått en park og en flyplass oppkalt etter seg. Det er fremdeles mange aktive jazzklubber i byen – som for øvrig også er berømt for sitt viltre, årlige karneval, ”Mardi Gras”.

Det er to større flyplasser ved New Orleans – Louis Armstrong New Orleans International Airport, som ligger 19 km vest for sentrum samt New Orleans Lakefront Airport. Denne befinner seg 7 km nordøst for sentrum.