Leiebil Nassau

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Bahamas
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nassau

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nassau

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nassau fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nassau gjennom oss.

Nassau guide

Bilutleie Nassau
Leiebil Nassau

Nassau er hovedstaden og den største byen i Bahamassamveldet. Byen ligger på øya New Providence og har en befolkning på 248 948 (2010) innbyggere, det vil si 70 prosent av hele befolkningen på Bahamas.

Da britene avskaffet den internasjonale slavehandelen i 1807, ble tusenvis av frigjorte afrikanere frigjort fra slaveskip ved New Providence.  Historisk ble Nassau ansett for å være en høyborg for pirater, og i dag kan en del av denne dramatiske og spennende historien oppleves på byens Pirate Museum.

Nassau en attraktiv havneby hvor en finner en fargerik blanding av den gamle verden med kolonial arkitektur, og en travel moderne havn. Den har en idyllisk gamleby som egner seg godt for gåturer. Det behagelige tropiske monsunklimaet og Bahamasøyenes vakre natur har gjort Nassau et populært turistmål. Den ligger bare 290 km fra Miami, og spesielt er den et populært feriested for amerikanere.

Cable Beach er byens mest kjent hotelldistrikt kjent for sine store hotellkompleks, restauranter og gylne sandstrand. Her ligger også Crystal Palace Casino. Det mest påfallende attraksjonen i byen er Atlantis som ligger på Paradise Island like i utkanten av Nassau. Atlantis er ikke er noe mindre enn et av verdens mest luksuriøse, dyreste og største hotellanlegg, og en drømmeverden for de som har lommebok til det.

Lynden Pindling International Airport ligger 10 km vest for Nassau.