Leiebil Bahamas

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Bahamas

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Bahamas

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bahamas fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bahamas gjennom oss.

Bahamas guide

Bilutleie Bahamas

Leiebil Bahamas

Bahamas eller Bahamassambandet (Commonwelth of Bahamas) er en selvstendig engelskspråklig nasjon i Vestindia. Bahamas består av hele 700 øyer som ligger i Atlanterhavet, øst for Florida i USA, nord for Cuba og resten av Det karibiske hav, og vest for Turks- og Caicosøyene. Øygruppen består av 316 182 (2012) innbyggere.

Bahamas består også av over 2000 holmer og korallrev som strekker seg 850 km sørøstover fra østkysten av USA. De nærmeste nabolandene er USA i nordvest, Cuba i sørvest og Haiti og den britiske besittelsen Turks og Caicos Islands i sørøst. De naturskjønne øyene tiltrekker seg millioner av turister årlig.

Den største øya i Bahamas ligger helt i vest og heter Andros.  Hovedstaden på Bahamas og den  største byen, Nassau, ligger på den lille øya New Providence. Andre viktige øyer er Grand Bahama, Crooked Island, Long Island, San Salvador, Eleuthera og Great Abaco.

Da Christoffer Columbus for første gang oppdaget Amerika 12. oktober 1492 var det Bahamas han aller først kom til. Arawak-indianerne som bodde på øyene ble raskt utryddet eller deportert av spanjolene. Britiske pirater, smuglere, lovløse og forfulgte satte sitt preg på øyene i mange år. Bahamas ble britisk kronkoloni i 1718. I 1973 fikk Bahamas full uavhengighet og ble etablert som egen stat, men fortsatte å være medlem av Samveldet av nasjoner (tidl. «Det britiske samveldet») med dronning Elisabeth II som statsoverhode.

Øystaten er avhengig av utenlandske investeringer og importerer omtrent all mat og industriprodukter fra USA. Kina er den viktigste utenlandske investoren. Men Bahamas har likevel mer stabil økonomi enn mange av de andre karibiske nabolandene. Turisme er den viktigste inntektskilden, over halvparten av landets BNP kommer fra turismen. Det er først og fremst det behagelige tropiske klimaet, og de vakre sandstrendene omringet av korallrev som tiltrekker turistene. Hvert år besøker 4,5-5 millioner turister landet. Øyene har et subtropisk til tropisk klima som blir moderert av Golfstrømmen, særlig om vinteren.

Bahamas har flere flyplasser. De viktigste er Lynden Pindling International Airport på New Providence, Grand Bahama International Airport på Grand Bahama Island, og Marsh Harbour International Airport på Abaco Island.

Destinasjoner

Meny