Leiebil Nairobi Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Nairobi Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nairobi Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nairobi Lufthavn gjennom oss.

Nairobi Lufthavn guide

Bilutleie Nairobi Lufthavn

Leiebil Nairobi Lufthavn

Jomo Kenyatta International Airport (NBO) er Nairobis hovedflyplass, og den travleste lufthavnen i Øst-Afrika. Flyplassen ligger i forstaden Embakasi – 15 km sørøst for Nairobi sentrum.

Nairobi Lufthavn ble åpnet i 1958, og har 1 terminalbygning. Flyplassen betjener omlag 5 millioner passasjerer årlig (2011).

Fra Nairobi Lufthavn går det direkteruter til et stort antall destinasjoner i inn- og utland, først og fremst til Afrika, Europa og Midt-Østen. Flyplassen er knutepunkt for Kenya Airways. Av de europeiske destinasjonene kan det nevnes at KLM har regelmessige flyvninger herfra til Amsterdam. Kenya Airways har også direktefly herfra til London.

Det finnes et godt utvalg av butikker på flyplassen, også tax-free-butikker. I tillegg finnes fasiliteter som restaurant, caféer, snackbar, kaffebar, informasjons-disk, reisebyrå, internet café, postkontorer, førstehjelpsstasjon samt lekeplass for barn. Det er ingen hoteller på selve flyplassen.

For å komme seg fra flyplassen til Nairobi sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Nairobi, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Sixt og Payless Car Hire.

Meny