Leiebil Kenya

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kenya

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Kenya

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kenya fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kenya gjennom oss.

Kenya guide

Bilutleie Kenya

Leiebil Kenya

Republikken Kenya er et land i Øst-Afrika som ligger ved ekvator. Det grenser mot Tanzania i sør, Uganda i vest, Sør-Sudan i nordvest, Etiopia i nord og Somalia i nordøst. Landet har en befolkning på 43 013 341 (2012) innbyggere, og hovedstaden er Nairobi. Det vender ut mot Indiske hav i øst og Victoriasjøen i vest. De tre største byene er Nairobi, Mombasa, og Kisumu

Kenya er et yndet turistland med sitt rike dyreliv og fantastiske natur, og turisme er den viktigste inntektskilden i landet. En populær aktivitet er å dra på safari i et av de mange naturreservatene og nasjonalparkene som East og West Tsavo,  Maasai Mara, Nakuru, Amboseli, Meru, Mt. Kenya eller  Aberdares National Park. Elefant, spissneshorn, kafferbøffel og leopard finnes både i åpent land og i fjellskog. På savannen lever sjiraff, sebra, vortesvin, løve, gepard og hyenehund. I elver og innsjøer lever flodhest og nilkrokodille.

På kysten er det flotte strender, som den verdenskjente stranden Kilifi hvor det holdes internasjonal seilekonkurranser hhvert år. Lamu er en vakker øy med en over 1000 år gammel gammelby som står på UNESCOS verdensarvliste. Mount Kenya, med sine tre permanent snødekte topper som raver over 5000 m.o.h, er en annen attraksjon.

Etter turismen er landbruket er den største bidragsyteren til Kenyas økonomi, inkludert skogbruk og fiske. Kenya er en viktig produsent av kaffe og blomster, samt te.

En stor del av landet var tidligere britisk koloni fram til 1963 under navnet Britisk Østafrika. Kenya har en mangfoldig befolkning som inkluderer de fleste store etniske- og språklige grupper i Afrika.

Kenya skårer dårlig på Transparency Internationals korrupsjonsindeks. Barnearbeid er vanlig i Kenya. De fleste jobber innen landbruket men også prostitusjon blant barn er utbredt. Årsakene til barnearbeid er fattigdom, mangel på tilgang til utdanning og svake statlige institusjoner.

Jomo Kenyatta International Airport, (også kalt Embakasi flyplass og Nairobi International Airport)  er Kenyas største flyplass. Den ligger 15 km utenfor Nairobi.

Destinasjoner

Meny