Leiebil Münster

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Münster

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Münster

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Münster fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Münster gjennom oss.

Münster guide

Bilutleie Münster
Leiebil Münster

Münster er en by i Nordrhein-Westfalen nordvest i Tyskland. Byen har en befolkning på 291 754 (2011) innbyggere.
Münster hevder å være sykkelens hovedstad i Tyskland. Det er sykkelfelt og stier som knytter alle bydelene med hverandre og sentrum, og det er spesielle trafikklyssignal for sykler. Sykkelstasjoner i Münster tilbyr sykkelutleie.

Største deler av den pittoreske gamlebyen ble ødelagt under 2. verdenskrig. De fleste bygningene ble gjenoppbygd i gammel stil det første tiåret etter krigen, deriblant den gotiske domkirken St. Pauli fra 1264 med sine to vakre tårn. Domkirken er kjent for sitt astronomiske ur som viser månefaser og planetposisjoner med klokkespill fra 1500-tallet.

Andre historiske bygninger det er verdt å få med seg er Münster slott fra slutten av 1700-tallet som ble bygget som residens for fyrstbiskopen. Nå holder universitetet til her. St. Lamberti er en vakker kirke fra 1375. Senteret er konsentrert rundt Prinzipalmarkt som er en markedsplass med rådhus fra 1300-tallet. Det var i dette rådhuset freden i Westfalen ble sluttet i 1648.

Byen har en rekke museum, et av dem er Pablo Picasso Museum of Graphic Art.

Münster Osnabrück internasjonale flyplass ligger 27 km fra sentrum av Münster.