Leiebil Montego Bay

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Jamaica
  4. chevron_right
  5. Leiebil Montego Bay

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Montego Bay

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Montego Bay fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Montego Bay gjennom oss.

Montego Bay guide

Bilutleie Montego Bay

Leiebil Montego Bay

Montego Bay er en kystby som ligger i den nordvestlige delen av Jamaica – nærmere bestemt 135 km nordvest for hovedstaden Kingston –  ved Det karibiske hav. Byen har ca.100.000 innbyggere (2010). Det sies at Columbus var innom Montego Bay da han seilte til Amerika i 1492.

Montego Bay er en av Jamaicas viktigste handels- og havnebyer, og er ellers kjent som en typisk turist-destinasjon med tax-free shopping, stor cruiseterminal og flotte sandstrender.

De fleste som reiser til Montego Bay gjør det på grunn av det gunstige, solrike klimaet og de fantastiske badestrendene, der alle liggestolene er et typisk trekk i bildet. Det er dessuten gode muligheter for dykking, snorkling eller andre typer vannsport her. Strendene i Montego Bay er de mest besøkte på Jamaica.

Av attraksjoner ellers må Rocklands Feeding Station nevnes. Her finner man noen av de mest eksotiske fuglene i verden – blant disse Jamaicas nasjonalfugl, den særegne ”doktorfuglen”. Det er også mange kolibrier her, og man kan får være med på å mate fuglene. I nærheten finnes det dessuten flere kokosnøtt- og bananplantasjer – som arrangerer guidede turer for turister.

Nærmeste flyplass er Montego Bay Airport (Sangster International Airport), som ligger 5 km øst for byen. Den er Jamaicas største flyplass.

Meny