Leiebil Mississauga

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mississauga

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mississauga

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mississauga fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mississauga gjennom oss.

Mississauga guide

Bilutleie Mississauga
Leiebil Mississauga

Mississauga er en kanadisk by i Ontario ved bredden av Lake Ontario. Den ligger rundt 18 km fra Toronto, og er en del av stor-Toronto. Byen har en befolkning på 713 443 innbyggere (2011) og er Canadas sjette største by. I utgangspunktet var den en forstad til Toronto, og den har hatt stor befolkningsvekst.

Mange viktige bedrifter og korporasjoner har sitt hovedkvarter i byen, blant dem er Walmart Canada, Microsoft og General Electric. Mississauga er hjem for mange immigranter, blant annet fra Øst-Europa, og bare litt over halvparten har engelsk som morsmål.

De fleste drar til Toronto når de skal ut og spise eller oppleve kultur, men etter hvert har Mississauga også fått sine tilbud. Blant dem er Art Gallery of Mississauga, Benares Historic House, Living Arts Centre og til og med en egen opera; Opera Mississauga. Square. One kjøpesenter er det største kjøpesenteret i Ontario og et av de største i Canada, og er omgitt av mange barer og restauranter.

Toronto Pearson International Airport, Canadas største flyplass, ligger nordøst i byen, cirka 5 km fra sentrum.