Leiebil Minsk

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Hviterussland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Minsk

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Minsk

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Minsk fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Minsk gjennom oss.

Minsk guide

Bilutleie Minsk

Leiebil Minsk

Minsk er hovedstad i den selvstendige republikken Hviterussland. Byen har omlag1,9 millioner innbyggere (2012), og ligger på et høydedrag i den sentrale delen av landet. Elva Svislatj renner gjennom sentrum. Minsk er første gang nevnt i historiske kilder i 1067. Byen var under vekslende styre fram til den ble hovedstad i sovjetrepublikken Hviterussland i 1919.

Minsk, som er landets kulturelle og industrielle sentrum (og trafikknutepunkt), ble nesten utslettet under 2. verdenskrig. Den gjenreiste byen er preget av sovjetisk arkitektur fra 1950- og 1960-tallet. Rundt sentrum er det et sammenhengende system av parker, som sammen med elva gir denne delen av byen et idyllisk preg om sommeren. Bolig- og industriområder er organisert i sirkler rundt sentrum. Industrien omfatter bl.a. bil-, traktor- og næringsmiddelindustri.

Minsk har en rekke attraksjoner å by på – bl.a. opera og flere teatre. Dessuten finnes det flere interessante kirker og offentlige bygninger i byen, samt et godt utvalg av museer. Det fremste av disse er Nasjonalmuseet for historie og kultur. Her får man en svært god oversikt over de viktigste hendelsene i byens og landets historie. Det nasjonale kunstmuseet (med kunstgjenstander fra 1600  og frem til i dag) samt Krigsmuseet også verdt et besøk.

Hovedgaten i Minsk heter «Praspekt Skaryny», og er en livlig promenade med gode shoppingmuligheter. Ellers bør man ta turen innom de restaurerte kvartalene øst for Svislatj-elva, som i dag framstår med en tilnærmet 1600-talls-arkitektur. Her er det også et godt utvalg av hyggelige caféer, barer, restauranter og gavebutikker.

Byens flyplass – Minsk International Airport –  ligger 42 km øst for sentrum.

Meny