Leiebil Milwaukee

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Milwaukee

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Milwaukee

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Milwaukee fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Milwaukee gjennom oss.

Milwaukee guide

Bilutleie Milwaukee
Leiebil Milwaukee

Milwaukee ligger ved innsjøen Lake Michigan, og er den største byen i den amerikanske delstaten Wisconsin. Byen ligger 130 km nord for Chicago, og har 595.000 innbyggere (2011). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til 1,7 millioner.

Milwaukee er et viktig handels-, kultur- og industrisentrum samt et viktig jernbaneknutepunkt. Byens universitet «Marquette University» ble grunnlagt i 1881. I tillegg har Milwaukee et stort havneanlegg.

Byen er kjent for å huse 2 av USAs største bryggerier – «Miller» og «Pabst». Milwaukee har bevart sin historiske arv, og er en populær destinasjon for turister som er interessert i arkitektur og kulturhistorie.

Noen av byens mest kjente turistattraksjoner er bl.a. basilikaen «St. Josaphat Basilica» fra 1901, den katolske kirken «St. Stanislaus» fra 1866, Rådhuset fra 1895 – med sitt 108 meter høye klokketårn samt moskéen Tripoli Shrine Temple fra 1928 – som er et kjent landemerke i byen. Moskéen er bygget etter inspirasjon fra Taj Mahal i India.

Andre attraksjoner i Milwaukee er bl.a. «Discovery World Museum» – et populærvitenskapelige museum med interaktive utstillinger samt «Milwaukee Art Museum» – kunstmuseum der man bl.a. kan se verk av Degas, Monet, Picasso og Miró.

Byen har også en dyrepark, en botanisk hage, et barnemuseum, et Harley Davidson-museum samt en rekke flotte parker og rekreasjonsområder.

Milwaukee arrangerer mange årlige musikkfestivaler, og kalles derfor ofte for «The City of Festivals».

Nærmeste flyplass er General Mitchell International Airport, som ligger 13 km sør for sentrum.