Leiebil Chicago

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Chicago

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Chicago

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Chicago fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Chicago gjennom oss.

Chicago guide

Bilutleie Chicago
Leiebil Chicago

Chicago ligger nordøst i USA ved innsjøen Lake Michigan, og tilhører delstaten Illinois. Selve byen har 2,7 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 8,7 millioner. Chicago er dermed den 3. største byen i USA.

Chicago har et fuktig kontinental-klima, og kalles ofte for «windy city» på grunn av sin skiftende værtype.
Chicago er en viktig handels- og havneby, et jernbaneknutepunkt, og har USAs nest største finans- og forretningsområde. Chicago har også flere universiteter – der det eldste ble grunnlagt i 1890.

Bybildet domineres av høyhus og skyskrapere, og høyeste bygning er Sears Towers – som måler 443 m. Det er populært for turister å besøke observasjonsdekket i denne bygningen på toppen, og  dermed få en fantastisk utsikt over byen og omegn.

Chicago er berømt for sin arkitektur, sitt rike kulturliv og sine mange museer, teatre og opera.  Det er mange konsertscener i Chicago, som er mest kjent for jazz, blues og klassisk musikk. Byen har et berømt symfoniorkester – grunnlagt i 1891.

En stor turistattraksjon i byen er kunstgalleriet «Art Institute of Chicago» – med stor samling av bl.a. fransk kunst fra 1800- og 1900-tallet.

Byen har ellers et naturhistorisk museum, et astronomisk museum, planetarium, historisk museum, akvarium og dyrepark. De etniske nabolagene «Chinatown», «Greektown» og «Little Italy» er også verdt et besøk.

Byens hovedflyplass – Chicago O’Hare International Airport – ligger 30 km nordvest for sentrum.