Leiebil Mendoza

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Argentina
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mendoza

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mendoza

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mendoza fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mendoza gjennom oss.

Mendoza guide

Bilutleie Mendoza
Leiebil Mendoza

 Mendoza ligger vest i Argentina ved foten av Andesfjellene og er den viktigste byen i provinsen Mendoza. Bykjernen har 114 822 (2010) innbyggere. Med de omkringliggende byområdene, Gran Mendoza, kommer befolkningstallet på 848 660 innbyggere

Nærheten til Aconcagua i Andesfjellene, som er den høyeste fjelltoppen i den vestlige halvkule, preger denne rolige byen. Hvert år tiltrekker den seg et godt antall reisende som forsøker å bestige den 6962 meter høye fjelltoppen. I området finnes det flere spennende fjellturmuligheter både for turgåere og klatrere. Rafting er en annen populær attraksjon.

Vinproduksjon tiltrekker seg et stort antall besøkende til Mendoza. Argentina er verdens femte største vinprodusent, og mesteparten av vinen lages i Mendoza. Vinmarkene ligger vakkert til langs foten av Andesfjellene, og det tørre klimaet med kalde netter og varme dager gjør forholdene perfekt. Det er gode muligheter for å besøke de flere tusen vingårdene, noen ligger bare noen kilometer fra sentrum. Det er spesielt den fyldige og runde malbec-vinen Mendoza er kjent for.

Sentrum av Mendoza kan besøkes til fots, og er konsentrert rundt Plaza Independencia med sin vakre fontene. I byen finnes mange gode restauranter med godt utvalg av argentinsk vin.

Den nærmeste flyplassen er Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli, mer kjent som El Plumerillo. Den befinner seg 11 km nord for byen.