Leiebil Mariestad

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mariestad

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mariestad

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mariestad fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mariestad gjennom oss.

Mariestad guide

Bilutleie Mariestad
Leiebil Mariestad

Mariestad er en by som ligger i Västra Götalands på østsiden av innsjøen Vänern i Sverige. Den har 15 591 innbyggere (2010).

Mariestad er oppkallet etter kona til Karl IX av Sverige, Maria av Pfalz. Karl IX grunnla byen i 1583.

Mariestad omgis av Sveriges største innenlands skjærgård, og er et populært sted om sommeren med fine badeplasser og småbåthavner. Torsö och Brommö er de største øyene i skjærgården.
Gammelbyen i Mariestad har trehusbebyggelse fra 1700- og 1800 tallet. Det er trivelig å gå rundt i de små gatene mellom små butikker, gallerier og koselige kafeer. Mariestad teater er et av Sveriges eldste og best bevarte teater fra 1843.

Det finnes flere vernede naturreservater i området  godt egnet for fritidsaktiviteter som fiske og sykling. Det går en 65 km lang sykkelvei gjennom skog og langs innsjøen fra Mariestad til Linköping. I 2010 kom Vänernskjærgården på UNESCOS verdensarvliste.

Flyplasser i nærheten er Trollhättan-Vänersborg Airport som ligger 109 km fra sentrum mot sør. Örebro Lufthavn ligger 119 km nord fra Mariestad, og Jönköping Airport  er 126 km unna.